Nieuws

Hospice Apeldoorn brengt twee keer per jaar een nieuwsbrief uit. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via info@hospiceapeldoorn.nl.

Comité van Aanbeveling

In het comité van Aanbeveling is Ben Bloem opgevolgd door Nathan Stukker, wethouder in Apeldoorn

Zaterdag 10 november inloop middag Hospice Apeldoorn

Op 10 november is er weer een inloopmiddag van 13.00 tot 17.00 in het Hospice Apeldoorn Polkastraat 5.
Tijdens de inloopmiddag worden belangstellenden ontvangen met een kopje thee of koffie. Medewerkers vertellen over de dagelijkse gang van zaken, beantwoorden vragen en krijgen de bezoekers een rondleiding.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is vrij. Iedereen is welkom!

Victor Doorn

Op 26 september is ons lid van het Comité van Aanbeveling de heer Victor Doorn overleden.

Hij is jarenlang lid geweest van dit comité en toonde grote betrokkenheid. We zullen deze markante persoonlijkheid missen.

Nieuwsbrief juni 2018

Bekijk hier onze nieuwe nieuwsbrief.

nieuwsbrief november 2017

Bekijk onze nieuwsbrief november 2017