Nieuws

Hospice Apeldoorn brengt twee keer per jaar een nieuwsbrief uit. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via info@hospiceapeldoorn.nl.

Wijzigingen in de organisatie

Op 18 maart is de heer Marten Broekens, tot voor kort huisarts in Apeldoorn, toegetreden tot het bestuur van het hospice.

Op 1 april heeft de heer Barry van de Lagemaat in het Comité van Aanbeveling de plaats overgenomen van de heer Sjoerd Scholte.

Hospice Apeldoorn 20 jaar!

Op 29 september was het 20 jaar geleden dat Hospice Apeldoorn werd opgericht.

Vanwege de Corona-situatie kunnen we daar op dit moment helaas niet de aandacht aan geven die we zouden willen.

De plannen die we daarvoor hadden kunnen niet doorgaan. Hopelijk komt er nog een goed moment om dat alsnog te doen!

Hospice Apeldoorn plaatst airco’s in gastenkamers

Een grote wens van het hospice was het installeren van airco’s in de gastenkamers. Wij zijn blij dat we dankzij een bijdrage uit het Donatiefonds van Rabobank Apeldoorn e.o. elke gastenkamer van een airco hebben kunnen voorzien.

Coronavirus

Vanwege het coronavirus gelden in ons hospice speciale regels. Voor de laatste maatregelen en bezoek mogelijkheden neem dan contact op met de coördinator 055-5061109.