In Hospice Apeldoorn bieden we u en uw naasten veiligheid, goede zorg en persoonlijke aandacht. Bij de verzorging van onze gasten stellen we individuele wensen centraal. Wat u belangrijk vindt, vinden wij minstens zo belangrijk. Al uw afspraken met naasten, uw huisarts of andere hulpverleners worden door ons gerespecteerd. Dat geldt ook voor uw afspraken met betrekking tot levensbeëindiging.

In ons hospice krijgt u zorg en ondersteuning door:

Medische zorg

De medische zorg wordt gegeven door uw eigen huisarts. Komt u van buiten Apeldoorn en is de afstand voor uw huisarts een probleem? Dan kunnen wij een beroep doen op de huisartsenpraktijk Sluisoordlaan. Eén van de huisartsen van deze praktijk zal u dan medisch begeleiden.

Verpleegkundigen

U krijgt zorg door een vast team van ervaren verpleegkundigen via een thuiszorgorganisatie. Zij zijn altijd – 24 uur per dag – aanwezig.

Vrijwilligers

De aanvullende zorg wordt verleend door opgeleide vrijwilligers, die zowel overdag als ’s avonds voor u en uw naasten klaarstaan.

Geestelijke zorg

In Hospice Apeldoorn hebben we niet alleen aandacht voor uw lichamelijke zorg, maar ook voor uw geestelijk welzijn. Mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en is er altijd ruimte voor een luisterend oor of een goed gesprek. Coosje Meerveld is als geestelijk verzorger verbonden aan het hospice waar ze mensen met zingevings- en levensvragen op weg helpt.

Apotheek

In overleg met de verpleegkundige verloopt de medicijnvoorziening via de vaste apotheek van het hospice.

Andere begeleiding

U houdt de begeleiding van uw eigen fysiotherapeut, uw eigen geestelijk verzorger en wie u verder wenst. Verder kan er een afspraak worden gemaakt met een kapper of pedicure, maar u kunt ook uw eigen kapper en/of pedicure vragen om in het hospice te komen.

Coördinatoren

De dagelijkse leiding is in handen van onze drie coördinatoren: Jolanda de Hoog, Henriët van der Maaten en Elly Bonekamp. Ze begeleiden de vrijwilligers en werken samen met het verpleegkundig team om een zo optimaal verblijf voor u te realiseren.

Heeft u of uw familie vragen of opmerkingen over uw verblijf? Daarvoor kunt u op werkdagen overdag bij de coördinator terecht. Buiten deze tijden staan de verpleegkundigen ter beschikking voor u en uw familie, zij zijn er 24 uur op alle dagen van de week.

Meer informatie?

Neem via 055-5061109 of info@hospiceapeldoorn.nl contact op met één van onze coördinatoren. Jolanda de Hoog, Henriët van der Maaten en Elly Bonekamp vertellen u graag meer!

Jolanda de Hoog

Elly Bonekamp

Henriët van der Maaten