Bezoek

Als gast bepaalt u zelf wanneer u bezoek ontvangt. Zij zijn altijd welkom en kunnen onaangekondigd langskomen, vaste bezoektijden kennen we niet. Het plannen van het bezoek laten we over aan uw contactpersoon.

Logeermogelijkheid

Wil familie of een vriend blijven logeren; vraag ons dan even naar de mogelijkheden. We beschikken over twee logeerkamers met eigen badkamer waar tegen een vergoeding kan worden overnacht.

Eten en drinken

Alle maaltijden worden verzorgd door ons. U kunt uw wensen voor het ontbijt en de lunch dagelijks aan ons doorgeven. Voor de warme maaltijd heeft u iedere dag keuze uit diverse menu’s. Vindt u het fijn als een familielid of vriend(in) samen met u de maaltijd nuttigt, dan is dit na overleg en tegen een vergoeding mogelijk.

Privacy

Op uw kamer heeft u de regie en houden wij rekening met uw privacy. Uw zorgdossier is alleen inzichtelijk voor uw huisarts, de verpleegkundigen en de coördinatoren. Alle medewerkers gaan vanzelfsprekend vertrouwelijk om met uw medische en persoonlijke informatie. Wilt u uw dossiers inzien? Dan kunt u dit aangeven bij de coördinator.

 

Beschikbaarheid

Neem voor de beschikbaarheid van de kamers contact op met één van onze coördinatoren: Henriët van der Maaten, Jolanda de Hoog en Elly Bonekamp. Dit kan via 055-5061109 of info@hospiceapeldoorn.nl.